Neil Armstrong käveli ensimmäisenä ihmisenä kuun pinnalla, Concorde lensi ensilentonsa, microprosessori keksittiin, Beatles julkaisi Abbey Roadin, Woodstockissa juhli 400 000 ihmistä, Numatic ja Henry –imurit näkivät päivänvalon sekä Boeing 747 teki ensiolentonsa. Vuosi oli 1969. 

Siitä saakka maailmassa on myyty yli 10 miljoonaa Henry-imuria, joista suurin osa on edelleen käytössä. Väkivahva ja kestävä Henry-imuri on helppohoitoinen ja kahden vuoden takuulla sekä 10 vuoden laatutakuulla varustettu laatuimuri, joka kestää käytössä vuosikymmeniä. Varaosat löytyvät suoraan maahantuojan varastosta ja voit liittää imuputkia yhteen vaikka kilometrin mittaiseksi. Hymynaamat tuovat iloa arkeen. Perusideologia on yksinkertaisesti laatu. Henry tuoteperhe on kasvanut moista ajoista mm. allergiakotien pelastajalla Henry Allergylla ja mattojen pesuunkin kykenevällä Henry Washilla.

50 vuoden kunniaksi teemme nyt koko Henry-tuoteperheelle tarjouksen, jolla ratkaiset kodin sekä yritystilojen puhdistuksen:

Hanki tuotteen suoraan verkkokaupastamme tai lähimmältä jälleenmyyjältämme!