47 vuodessa Alfa Cleaning Oy on kasvanut 50 jälleenmyyjän ja yli 60 huoltoliikkeen verkostoksi, joka tuo maahan, myy, jakelee ja ylläpitää alan johtavia tuotemerkkejä yli 11 maasta.

Alfa Cleaning Oy:ssä toteutettiin sukupolvenvaihdos vuonna 2016, jolloin Juha Kaasalainen luovutti yrityksen vetovastuun pojilleen Krister ja Mika Kaasalaiselle.

AlfaCleaning on yrittäjähenkisesti toimiva perheyritys, joka päivittäin lunastaa asiakkaidensa luottamuksen sekä palvelee joustavasti ja asiantuntevasti. Kiinnitämme erityistä huomiota maahatuomiemme tuotteiden laatuun ja tuotemerkkien asiakaslupauksiin.

Arvot

Intohimo

Rakastamme aidosti sitä mitä teemme. Meille tärkeää on palvella asiakasta paremmin kuin muut ja tarjota johtavaa teknologiaa maailmassa. Se erottaa meidät muista. Aika ja teknologiat muuttuvat, mutta intohimomme on aina olemassa.

Kumppanuus

Olemme luotettava kumppani. Rakennamme kestäviä kumppanuuksia päivittäin. Kunnioitamme asiakkaitamme ja jälleenmyyjiämme. Olemme aina lähestyttäviä ja aitoja kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Perhe on meille tärkeä, yhteenkuuluvuus ja tunne sekä sama ajatusmaailma. Isät ja pojat, perheet ja sukupolvet.  Tekemisellämme on tarkoitus.

Reagointikyky

Olemme valmiita ja kykeneviä ottamaan vastaan ​​uusia haasteita ja käsittelemään niitä luovasti ja ratkaisukeskeisesti. Tämä auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme ja ratkaisemaan haasteet päättäväisesti – niin asiakkaiden kuin omamme.

Tulevaisuuteen suuntaaminen

Alfa Cleaning Oy luo jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja näköaloja asiakkailleen sekä yhteistyökumppaneilleen. Yrittäjähengessä löydämme uusia toimintatapoja ja lupaavia teknologioita sekä  tulevaisuuden ratkaisuja kansainvälisessä toimintaympäristössämme. Luonto on osa meitä ja osa onnellisuuttamme. Nyt ja tulevaisuudessa.

Laatu on kokonaisuus joka ohjaa tekemistämme, liiketoimintaamme ja tuotevalikoimaamme

Intohimomme on tehdä siivouksesta helppoa, turvallista ja kestävän kehityksen mukaista. Kunnioitamme työntekijöitämme ja alalla työskenteleviä ammattilaisia puhtaudesta ja ympäristöstä huolehtivina osaajina. Asiakkaidemme ja kaikkien työntekijöittemme luottamus meihin, toimintatapoihimme ja tuotteisiimme on meille erittäin arvokasta.  Suhtaudumme intohimolla asiakaspalvelutyöhön ja meille on tärkeää reagoida nopeasti asiakkaittemme haasteisiin ja tarpeisiin ratkaisukeskeisesti.

Olemme sitoutuneita luomaan positiivisen työympäristön, joka edistää kasvua ja prosessien jatkuvaa parantamista. Arvostamme yhteistyö- ja jälleenmyyjä sekä huoltoverkostomme  tekemää työtä ja panostusta yhteisten tavoitteittemme eteen.

Noudatamme tekemiämme sopimuksia sekä lakeja ja alan erityismääräyksiä. Eettisten ohjeidemme mukaisesti noudatamme liiketoiminnassamme yrityksemme arvoja suhteessa asiakkaisiimme, yhteistyökumppaneihimme ja työntekijöihimme. Kannamme yhteiskuntavastuumme.

Edustamamme tuotteet ovat suunniteltu erittäin huolellisesti  ja ne näyttävät usein puhdistusalan tulevaisuuden suuntaa.  Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä valmistajien kanssa ympäri maailmaa. Ergonomia, turvallisuus ja kestävyys korostuvat valitessamme tuotteita tuotevalikoimaamme. Testaamme myös tuotteet huolellisesti eri olosuhteissa, että ne soveltuvat markkina-alueemme erityyppisiin käyttöympäristöihin. Edustamamme tuotemerkit ovat sertifioituja kansainvälisten standardien mukaisesti.

Olemme sitoutuneet laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioissa vastuulliseen ja läpinäkyvään toimintaan.

Savonlinnassa 28.5.2021

Aija Timonen
Talous

Aija on yhtiömme aina iloinen monitoiminainen, joka pitää toimiston langat käsissä sekä poijjaat ruodussa ja nuhteessa. On kuitenkin tahdikas ja sopeutuva, sekä omaa sit riittävästi särmää viheltää peli poikki.

Jussi Väisänen
Huolto

Yrityksen velmu ’ADHD’. Ikinä ei tiedä mistä tuulee, mutta tuulee ja lujaa, sillä Jussi on tehokas kun formula. Vaativatkin hommat hoituu, ja niihin ei kannata puuttua, sillä saatat olla jo myöhässä ja tulee sanomista.

Paavo Muhonen
Ostot

Yrityksen adonis. Kaikkien äitien toivevävy. Pate on auringontarkka ja edellyttää, että työt tehdään kunnolla, eikä hötkyillä. Pate kyseenalaistaa kaiken ja tarkistaa vielä kerran, että homma on oikein. Ihminen isolla iillä.

Mika Kaasalainen
Liiketoiminta ja markkinointi, yrittäjä

Veljeksistä toinen, eli velmuin. Kävelevä puhtauden sanakirja. Miksa on nuori ja nälkäinen, ehkä siksi myyjänä Suomen eliittiä. Loistava ratkaisija, jolla on rutkasti pelisilmää.

Krister Kaasalainen
Toimari ja yrittäjä

Veljeksistä vanhin eli hurjin. Puhuu kuin papupata – vastuu jää kuuntelijalle. Asiat joko on tai ei oo. Etenee kuin dieseljuna, mutta kokemus ja ammattitaito ovat pelkkää kultaa. Kristeri on armoitettu ihmistuntija, joka ymmärtää asiakasta.

Juha Karonen

Myynti

Veljeskatraasta kolmas, mutta ei kuitenkaan mitään sukua. Isoveljen velvollisuudella vahtii noita kahta, ettei homma karkaa lapasesta. Säntillinen ja symppis pelinrakentaja, joka on ihmisen paras kaveri. Liikkuu teillä ja turuilla saamarin kovan ammattitaidon kanssa.

Tero Muhonen
Logistiikka

Iloinen velikulta, joka ei todellakaan jää sanattomaksi. Huolehtii antaumuksella, että toimitukset pelaavat ja tavara liikkuu. Tuulennopea kaveri, jolla on pilkettä silmäkulmassa.

Kuuntele 47-vuotis tarinamme